Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika memur maaş zammı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika memur maaş zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında çıktığı kürsüden memurların temmuz ayı maaş zamlarıyla ilgili olarak konuştu. İşte o açıklamalar

Kamuda çalışan memurlar temmuz ayı maaşlarına merak içinde beklerken, hükümet kanadından hemen hemen her gün açıklamalar peş peşe geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika memur maaş zammı açıklaması

Son olarak sabah saatlerinde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan sonra az önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu. Erdoğan net bir şekilde Temmuz ayı memur maaşları için en düşük memur maaşı 22 bin lira olacak sözünü tutacaklarını ve yasal düzenlemenin en kısa içinde TBMM'den geçeceğini söyledi.

asgari-ucret-ve-memur-maasi-icin-kritik-aciklama-1.jpg

Dün asgari ücretin temmuz ayından itibaren yüzde 34 zamlı olacağını ve bu tutarın 11 bin 402 TL olacağını bir kez vurgulayan Erdoğan, çalışan kesimleri hiç bir zaman enflasyona ezdirmediklerini sözlerine ekledi. Ayrıca Erdoğan, memurlar için Ocak ayında refah payı zammı yapıldığını, aynı şekilde Temmuz ayında da enflasyon farkına ek olarak refah payı zammı yapılacağını, tüm bu zam oranlarından sonra en düşük memur maaşının net olarak 22 bin lira seviyelerine çıkarılacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum