Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur ve emekli zammını onayladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur ve emekli zammını onayladı
Milyonlarca memur ve emeklinin temmuz ayında maaşların yapılacak zam oranının içeren yasal düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur ve emekli zammını onayladı

Milyonlarca memur ve emekli için Temmuz maaş zammı nihayet bugün Resmi Gazete 'de yayımladı. TBMM'den geçen zam yasası, Erdoğan'ın onaylamasıyla birlikte yürürlüğe girdi.

Yasaya göre memur maaşları 1 temmuz tarihinden itibaren yüzde 17,55 oranında ve buna ek olarak 15 temmuz tarihinden itibaren ise 8 bin 77 lira seyyanen zamlanacak. Emekli maaşlarına yapılan zam oranı ise yüzde 25 olacak.

İlgili düzenlemenin yasalaşmasıyla birlikte memur emeklileri temmuz ayı maaşlarını zamlı olarak zamanında alabilecek.

15 temmuz tarihinde zamlı maaşlarının alan memurlar ise, bu ayki maaşlarına 8 bin 77 lira seyyanen ek zammı göremezken, bu ek zam memur maaşlarına önümüzdeki günlerde ek bordro çıkarılarak ödenecek..

Memur ve emekli zammını içeren torba yasanın tamamına ulaşmak için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.