2024 MEB öğretmen ataması mülakat sonuç ekranı nasıl görüntülenir?

2024 MEB öğretmen ataması mülakat sonuç ekranı nasıl görüntülenir?
 Yazar / MEB Hocam
MEB 2024 sözlü sınav sonuçları açıklandı mı? Gözler bakanlıktan gelecek habere çevrildi. 20 Mayıs günü başlatılan öğretmen alımı Ağustos ayı içinde atama ile sonuçlanacak. İşte ayrıntılar

Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 20 BİN sözleşmeli öğretmen alımını 130 farklı branş üzerinden gerçekleştirdi. En çok atama Sınıf Öğretmenliğine verildi. Temmuz ayında başlayan mülakat dönemi hız kesmeden sürüyor.

Mülakatlar hangi gün sonuçlanacak? merak ediliyor. 1 Temmuz günü başlatılan mülakatın sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önümüzdeki hafta yapılacak açıklama ile sonuçlandırılması bekleniyor.

Kritik Süreç Başlıyor! 2024 Öğretmen Mülakat Sorgulama Ekranı

Ağustos ayının son haftasına kadar mülakatların devam etmesi olası gözüküyor. En kritik hafta 15 Ağustos ve sonrası… Milli Eğitim Bakanlığı mülakat sonuçlarını o tarihlerde açıklama olasılığı yüksek gözüküyor.

20 BİN sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınav sonuçları açıklandığı anda e-devlet platformu üzerinden görüntüleme yapılabilecek.

Mülakat sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar turkiye.gov.tr adresini giriş yaparak arama butonuna “Milli Eğitim Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Sonucu Sorgulama” yazıp kimliğimi şimdi doğrula tuşuna tıklamalıdır. Açılan ekranda kimlik bilgileri girilerek sonuç ekranına erişilebilecek.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.