YKS 2. geç başvuruları başlıyor! Başvuru tarihleri ve ücretleri ne kadar?

YKS 2. geç başvuruları başlıyor! Başvuru tarihleri ve ücretleri ne kadar?
2024 YKS için 2. geç başvurular alınacak. Öğrencilere son bir şans tanınarak başlatılan ikinci geç başvurular 25 Mart ile 28 Mart tarihleri arasında alınacak.

Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlanan ve yurt dışındaki üniversitelere kaydolmak isteyen Türk öğrencilere YKS’ye girme şartı getiren yönetmelik kapsamında öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ikinci geç başvuruların alınacağı duyuruldu. Başvurular hangi tarihlerde olacak? Ücreti ne kadar olacak?

2. geç başvuru tarihleri ve ücretleri ne kadar?

YÖK tarafından yayımlanan yeni yönetmelik kapsamında hiçbir öğrencinin mağdur olmaması amacı ile başlatılan YKS 2. geç başvuru işlemleri yarın yani 25 Mart 2024 tarihinde başlayacak.

Başvuruları kaçıran adaylar 28 Mart 2024 tarihine kadar geç başvurularını tamamlayabilecekler.

İkinci geç başvuru işlemlerinde başvuru ücretinin ne kadar olduğu henüz bilinmiyor. Ancak, ilk geç başvuru ücretleri 442,5 TL idi. İkinci geç başvuru işlemlerinde de aynı ücretin alınacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum