Açıköğetim fakültesi kayıt yenileme işlemleri başladı, son tarih ne zaman?

Açıköğetim fakültesi kayıt yenileme işlemleri başladı, son tarih ne zaman?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerin 2024/ 2025 Güz Dönemi Akademik Eğitim Yılında kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

Üniversite öğrenimlerini dışarıdan online olarak çalışarak söz konusu sadece sınava girmek şartıyla yapan öğrenciler için açık öğretim fakültesi büyük imkanlar sunmaktadır.

Söz konusu açık öğretim fakültesi sistemi ülkemizde farklı üniversitelerde olsa da bahsi geçen açık öğretim fakültesi sisteminin ülkemizdeki kurucusu Anadolu Üniversitesidir.

Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri Başlıyor

Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi'nin İktisat ve İşletme Fakültelerinin kayıt yenileme işlemleri için 2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi taarihleri belli oldu.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim 2024 - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kredi Sistemi İle Ders Alınacak

Bu kapsamda adaylardan bölümden bölüme değişmek suretiyle söz konusu kayıt yenileme yani materyal ücreti de alınacaktır. Adaylar kredi sistemi ile ders alacaklardır.

Girişler E-Devlet Şifresi İle Yapılacak

Söz konusu Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sistemine girerek kayıt yenileme işlemlerini yapabilmek için ise öğrencilerin e-devlet şifreleri ile giriş yapmaları yeterli olacaktır.

Öğrenciler 45 krediyi geçmeyecek şekilde maksimum 10 ders alabileceklerdir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.