Lise öğrencileri için Düzenli Burs Ödemesi başvuru ekranı açıldı!

Lise öğrencileri için Düzenli Burs Ödemesi başvuru ekranı açıldı!
Vakıflar Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile ihtiyaç sahibi öğrencilere lise ve üniversite düzeyinde burs desteği veriyor. Peki nasıl? İşte ayrıntılar

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs almaya hak kazanan öğrencilere eğitim faaliyetleri devam ettiği sürece 9 aylık eğitim desteğinde bulunacak. Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında düzenli olarak yapılacak olan bu ödemeler öğrenci başına aylık ödeme olarak sunulacak.

2024-2025 eğitim öğretim yılında her öğrenci için ödenen aylık ödeme 750 TL olarak belirlendi. Türkiye'de yaşayanlar, eğitim görenler ve ihtiyaç sahibi olan öğrenciler ancak bu destekten faydalanacak.

VGM Burs Başvurusu Ne Zaman Sona Erecek?

Yüksek Öğrenim ve ortaöğretim öğrencilerine karşılıksız olarak verilecek bu burs desteği için başvurular 1 Ekim tarihinde başladı. 15 Ekim tarihine kadar devam edecek. Destekten faydalanmak isteyenlerin VGM internet sitesine girerek başvuru formunu doldurması yetecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü lise öğrencileri için şu anda başvuru ekranını aktif halde tutuyor. Üniversite öğrencileri için de başvuru ekranın yakın zamanda açılması bekleniyor.

VGM burs başvurusunda bulunanların mülakat sonuçları 18 Ekim tarihinden itibaren sms yoluyla paylaşılacak. Belgelerin online platformda teslimi ise 21-30 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.