ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! ÖABT sınav yerleri açıklandı

ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! ÖABT sınav yerleri açıklandı
ÖSYM yaptığı duyuruyla KPSS lisans öğretmenlik alan bilgisi testi yani ÖABT sınav yerlerini açıklamış oldu. KPSS ÖABT sınav giriş belgesini almak isteyen adaylar AİS sistemi üzerinden aday işlemleri sayfasını kullanabilirler. İşte ayrıntılar...

ÖABT sınav yerleri açıklandı

KPSS lisans öğretmenlik alan bilgisi testine katılacak adaylar için ÖSYM sınav yerlerini açıkladığını duyurdu. ÖABT sınav yerlerini öğrenerek adaylar katılacakları bina/salon bilgisine ulaşabilirler. İşte ayrıntılar...

1-1.jpg

ÖABT sınav yerleri için AİS ekranında nereye girilecek?

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı ve adayların sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin AİS (Aday İşlemleri Sayfası) üzerinden erişime açıldı.

2-1.jpg

ÖABT sınavına katılacak adaylar hangi tarihte hazır olmalı?

4 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan bu sınav için adayların bina ve salon atamaları tamamlanmış durumda.

3-1.jpg

ÖABT sınav giriş belgeleri nereden temin edilecek?

Adaylar T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile https://ais.osym.gov.tr adresinden sınav giriş belgelerini görüntüleyebilirler.

4-1.webp

Sınav günü oturumlar kaçta açılıyor?

ÖSYM sınav günü sabah oturumu için saat 10.00’dan öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına giriş yapılamayacağını belirtti.

5-1.jpg

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

Bu sınav giriş belgeleri sınavın düzenlenme tarihine kısa bir süre kala yayımlandı ve adaylara sınav yerlerini gösteren bu belgeleri online olarak alabilecekleri hatırlatıldı.

6-1.jpg

Bu önemli bilgilendirme adayların sınav günü herhangi bir sorun yaşamamaları için büyük önem taşıyor.

MEB Hocam / ÖABT ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.