2024 KPSS sınav sonuçları açıklanıyor! ÖSYM sınav sonuç kontrol ekranı

2024 KPSS sınav sonuçları açıklanıyor! ÖSYM sınav sonuç kontrol ekranı
 Yazar / MEB Hocam
Kamu personeli olabilmek için KPSS sınavına girenler sınav sonuçları hangi gün açıklanacak? sorusunun yanıtını arıyor. ÖSYM'nin düzenlediği KPSS lisans, alan bilgisi ve ÖABT sınav sonuç ekranı

Devlette memur olarak çalışabilmek için uzun süredir beklenen o fırsat sonuç ekranı ile adaylar için yeni bir dönem başlatacak. Tercih dönemine geçmeden önce ÖSYM'nin sınav sonuçlarını paylaşması bekleniyor.

ÖSYM tarafından paylaşılan sınav sonuç takvimine göre KPSS lisans, alan bilgisi ve ÖABT sınavına giren adayların ne bekliyor?

Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen KPSS 2024 sınavları başarılı şekilde tamamlandı ve geride kaldı. Sırada sonuçları açıklanması bekleniyor. Tarihler ilk kez belli oldu. 2024 KPSS genel kültür, genel yetenek, eğitim bilimleri, alan bilgisi ve ÖABT sınavına girenler için sonuçlar 23 Ağustos tarihinde ilan edilecek.

2024 KPSS Sınav Sonucunu Sorgula!

Bu durumda Eylül ayına girmeden açıklanacak sınav sonuçlarının ardından ivedi şekilde tercih dönemi ve güvenlik için soruşturma dönemi başlayacak. 2024 KPSS sınav sonuçlarını adaylar ÖSYM'nin resmi platformu üzerinden görüntüleyebilecek.

KPSS sınav sonuç ekranı için sonuc.osym.gov.tr adresinden sisteme erişim sağlayarak kontrol edebilirsiniz.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.