2024 KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2024 KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri ve Alan Bilgisi (DHBT) sonuçları, sınava katılan yüzlerce adayın merakla beklediği bir konu haline geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda görev almak isteyen adayların katıldığı bu sınavın sonuçları ÖSYM tarafından açıklanacak. 2024 yılı sınav takvimi doğrultusunda KPSS DHBT sınav sonuçları için kesin tarih belirlenmiş durumda.

KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM’nin açıkladığı sınav takvimine göre 2024 KPSS DHBT sınav sonuçları 16 Ekim 2024 tarihinde duyurulacak. Adaylar bu tarihten itibaren sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabilecekler.

KPSS DHBT Sonuçları Nasıl Sorgulanacak?

Sınava katılan adaylar sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden öğrenebilecekler. AİS ekranı sonuçların açıklandığı tarihten itibaren erişime açılacak.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından alınan puanlara göre kadro atamaları gerçekleştirilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda görev almak isteyen adaylar bu süreci yakından takip etmeli.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.