2024 KPSS DHBT Başvuru Ekranı Açıldı! KPSS DHBT Başvurusu Nasıl Yapılır?

2024 KPSS DHBT Başvuru Ekranı Açıldı! KPSS DHBT Başvurusu Nasıl Yapılır?
 Yazar / MEB Hocam
2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı başvuruları alınmaya başladı. 22 Eylül tarihinde uygulanacak sınav için başvuru ekranı hangi gün kapanacak? İşte ayrıntılar

Uzun süredir beklenen gün sonunda geldi. 2024 yılında DHBT sınavına girmek isteyen adaylar için başvuru yatırılan aktif hale getirildi. ÖSYM bu sabah saatlerinde yaptığı duyuru ile başvuru şartlarını başvuru kılavuzunu ve başvuru saatlerini paylaştı.

22 Eylül günü gerçekleşecek olan Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı için başvurular 15 Ağustos tarihinde sona erecek. Diyanet İşleri Başkanlığında Din Hizmetlerinde görev almak isteyen tüm adaylar 9 Ağustos tarihi itibariyle DHBT sınavına elektronik ortamdan başvuru yapabilecek.

ÖSYM başvuru merkezi aracılığı ile de yapılabilen sınav başvuruları online ortamda ais.osym.gov.tr adresinden alınacak. Sınava ilişkin detaylı bilgiler almak ve 2024 yılı KPSS DHBT kılavuzuna ulaşmak isteyenler ÖSYM Başkanlığı tarafından paylaşılan kılavuz ve başvuru bilgi ekranını inceleyebilir:

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi DHBT Kılavuz Ve Başvuru Bilgileri

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.