2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Sonucu Sorgulama Ekranı

2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Sonucu Sorgulama Ekranı
 Yazar / MEB Hocam
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları dün tamamlandı. Tek oturumda gerçekleşen sınavın ardından sınav sonuç ekranı sorgulamaya ne zaman açılacak? sorusu araştırıldı

17 Ağustos Cumartesi günü yüzlerce adayın katılım sağladığı AÖF yaz okulu sınavı sorunsuz şekilde tamamlandı. Sınava giren adaylar gözlerini sonuç açıklama takvimine çevirdi.

AÖF yaz okulu sınavı soruları aosogenci.anadolu.edu.tr adresinden görüntülemeye açıldı. Peki sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

17 Ağustos tarihinde gerçekleşen AÖF Yaz Okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? henüz belli değil. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Ancak şöyle bir durum da var;

üniversitelerin Bahar ve Güz döneminde yapılan vize ve final sonuçları iki hafta içerisinde açıklanmıştı. Bu sebeple AÖF Yaz Okulu sınav sonuçlarının Ağustos ayının sonu ya da Eylül ayının başında açıklanması bekleniyor.

AÖF Yaz Okulu sınav sonuçları açıklandıktan sonra ekampüs.anadolu.edu.tr adresinden sorgulama yapılabilir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.