2024 KPSS puanı ile memur alım ilanı! Lisans, Önlisans, Ortaöğretim 70 puanla başvuru için...

2024 KPSS puanı ile memur alım ilanı! Lisans, Önlisans, Ortaöğretim 70 puanla başvuru için...
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu 45 memur alım ilanını paylaştı. Uzun süredir beklenen BDDK idari personel alımı ile ilgili ilanın detayları da belli oldu. Başvurular nereden yapılacak? Başvuru ekranı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu mühendis, memur, sekreter, teknisyen, tekniker, şoför kadrolarına kamu hizmetine ilk kez kurumumuzda başlayacak olan adaylar için personel alımı yapacak. Belirtilen kadrolarda sözlü ve uygulamalı iki aşamalı sınav yapılacak.

Şartları karşılayan adaylar ancak başvuruda bulunabilecek. 2024 yılı KPSS sınavına katılmış olan adaylar ancak başvuruda bulunabilecek. Başvuru ünvanları memur, mühendis, grafiker, sekreter, tekniker, şoför ve teknisyendir.

BDKK Personel Alım Başvuru Tarihleri!

Lise, ortaöğretim, lisans ve ön lisans mezunu personel alımı yapılacak. En az 70 puan alınması başvuru şartlarını karşılamak için yetecek. BDDK personel alım başvurusunda bulunmak isteyenler 10 Ekim ve 20 Ekim tarihleri arasında kariyer kapısı internet sitesi üzerinden e-devlet aracılığı ile online başvuru yapılabilecek.

Mülakata beş katı aday çağrılacak. BDDK personel alımı başvurusunda bulunmak isteyenlerin sınava girebilmesi için T.C vatandaşı olması görevini yapmaya engel olacak bir hastalığı bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, askerliğini tamamlamış olması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından sorunsuz şekilde geçmesi bekleniyor.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.