2024 Yılında Yaz Tatili Ne Zaman Bitecek? Kaç Gün Sürecek?

2024 Yılında Yaz Tatili Ne Zaman Bitecek? Kaç Gün Sürecek?
Karnelerin alınmasına sayılı saatler kala, öğrenciler ve veliler tarafından şu sorunun yanıtı merak ediliyor: 2024 yılında yaz tatili ne zaman bitecek?

Her ne kadar daha başlamamış olsa bile, 2024 yılında yaz tatilinin ne zaman biteceği öğrenciler ve velileri tarafından merak edilerek araştırılıyor. Kurban Bayramı tatili ile birlikte yaz tatili de başlayacak. 3 ay sürecek. Peki Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre ne zaman sona erecek?

Yaz Tatili Ne Zaman Bitecek 2024?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2023 - 2024 eğitim öğretim takvimine göre okullar 14 Haziran 2024 Cuıma günü karnelerin dağıtılması ile birlikte sona erecek. Hemen ardından da 3 ay gibi uzun bir süre devam edecek olan yaz tatili başlayacak.

2024 - 2025 eğitim öğretim yılı ise 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. Buna göre yaz tatili tam olarak 86 gün sürecek. 86. günün sonu itibari ile okullarda yeniden ders zili çalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum