2024 KPSS Alan Sınavı 3.Oturumu saat kaçta bitecek?

2024 KPSS Alan Sınavı 3.Oturumu saat kaçta bitecek?
ÖSYM KPSS Alan Bilgisi 3.Oturumu başladı. 21 Temmuz Pazar Alan Bilgisi 3.Oturumu sınav bilgileri…

KPSS Alan Bilgisi 3.son oturumu bugün gerçekleşecek. Adayların sınav saatleri merak edildi. Yüzlerce adayın sınav merkezlerinde ter döktükleri alan sınavı 21 Temmuz Pazar günü saat 10.15’te başladı. KPSS Alan Bilgisi 3.oturumunda İşletme, Muhasebe ve İstatistik bölümü mezunları girecek.

10.15’te başlayan sınav tam 160 dakika sürecek. Gerek görüldüğünde şartları karşılayan adaylara ek 30 dakika süre verilebilecek. Çoktan seçmeli sınavda adaylara 40 soru yöneltilecek. İstatistik testi için 60, diğer testler için 50 dakika süre verilecek.

KPSS Alan Bilgisi 1.oturumu Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri ve Uluslararası İlişkiler sınavları uygulandı. Aynı gün ikinci oturumda Hukuk, İktisat ve Maliye bölüm sınavı uygulandı. Bugün son oturumda tamamlandıktan sonra sonuçlar belli olacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınav Sonuçları

2024 KPSS Alan Bilgisi sınav sonuçları ÖSYM’nin sınav takviminde yer verdiği resmi bilgiye göre 23 Ağustos tarihinde açıklanmış olacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.