2022 yılında başlatılmıştı! 2024 bitiş yılı mı olacak? Beklenen açıklama geldi mi?

2022 yılında başlatılmıştı! 2024 bitiş yılı mı olacak? Beklenen açıklama geldi mi?
Türkiye Aile Destek Programı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2022'de başlatılan ve ihtiyaç sahibi ailelere hanelerin kişi başına düşen gelirine göre 850-1250 TL arasında aylık yardımlar sağlayan bir programdı. Peki 2025 yılında ihtiyaç sahiplerine yardım yapılmaya devam edilecek mi? Yoksa 2024 son muydu? Şimdi detaylar..

Türkiye Aile Destek Programı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2022 yılında başlatılan ve hanelere her ay düzenli olarak yapılan ödemeleri içeren bir yardım programıydı.

Fakat uzatılıp uzatılmayacağı birçok vatandaş tarafından merak edilip araştırılıyor.

Bu program ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi amacıyla hanelerin kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen dört farklı gelir aralığı için 850-1250 TL arasında değişen aylık yardımlar sağlamaktaydı.

Program Temmuz 2023-Haziran 2024 dönemi arasında en fazla 12 ay süreyle sınırlı tutulmuş olup son ödemesi 2024 yılı Haziran ayında yapılacak ve bu dönemin ödemesi Temmuz ayında gerçekleştirilecektir.

Bakanlık eğer bir uzatma kararı almazsa program kapsamındaki ödemelerin 2024 Temmuz ayında sona ereceği kesinleşmiş olacak.

2025 aile destek ödemeleri olup olmayacağıyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bu başlık altından sizlere en güncel bir şekilde duyurmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.