GSB'den çağrı! KYK yurt başvurusu son günü sistem kapanıyor!

GSB'den çağrı! KYK yurt başvurusu son günü sistem kapanıyor!
 Yazar / MEB Hocam
Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu. KYK yurt başvuruları sona eriyor. Sistem bugün kapanıyor. Peki halen başvurmayanlar nasıl başvuru yapabilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından duyurusu yapılan KYK yurt başvuru ekranı bugün kapanıyor. Üniversitelerin öğretim programlarına başvuruda bulunan ve yerleşme fırsatı elde eden öğrenciler online ortam üzerinden yurt başvurusunda bulunabilecek.

KYK yurt başvuru tarihini kaçıranlar için ek başvuru fırsatı sunulmayacak. Bu sebeple 24 Ağustos günü içerisinde başvuruların tamamlanmış olması gerekecek. KYK yurt başvurusunda bulunmak isteyenler e-devlet üzerinden kullanıcı şifresi ile birlikte sisteme girerek başvuruda bulunabilecek.

KYK yurt başvurusu son günü 24 Ağustos Cumartesi saat 23.59'a kadar sürecek. Yurt başvuru sonuçları yine e-devlet üzerinden paylaşılacak. Başvurular sona erdikten sonra değerlendirme süreci başlayacak ancak sonuçların hangi gün ilan edileceğine dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:Meb Hocam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.