Emeklilere ücretsiz toplu ulaşım ve fatura ödememe ayrıcalığı

Emeklilere ücretsiz toplu ulaşım ve fatura ödememe ayrıcalığı
Emeklilerin son dönemde maaş artışlarındaki sorunlar sebebiyle bir belediye ücretsiz toplu taşıma ve fatura ödememe ayrıcalığı sunuyor. Peki o belediye hangi belediye?

Emeklilere rahat nefes aldıracak bir gelişme Karabük'te meydana geldi. Bundan böyle Karabük'te yaşayan emekliler su faturası ve toplu taşıma ücreti ödemeyecek.

Karabük Belediye Meclisi tarafından alınan bu karar emeklilere destek olmak amacıyla alınmış örnek bir karar olma özelliği taşımaktadır. Söz konusu ayrıcalık Karabük Belediyesi sınırlarında yaşayan emeklilere tanınmış bir ayrıcalıktır.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili alınan kararı duyurdu. Başkan Vergili, bu kararın kısa sürede Karabük Belediyesi sınırları içerisinde yaşan emekliler için büyük bir rahatlama olacağını ifade etti.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.