Emekli maaşı için toplantı: En düşük emekli aylığının artırılması

Emekli maaşı için toplantı: En düşük emekli aylığının artırılması
Son dakika gelişmesi! En düşük emekli maaşının artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün saat 15.30'da Beştepe'de toplantı yapacak.

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının artırılması için bugün saat 15.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.

Yaklaşık 4 milyon emeklinin merakla beklediği zam düzenlemesi kapsamında, kök aylığı 7 bin 710 lira ve altında olan emeklilerin maaşlarının, mevcut en düşük aylığın altına düştüğü göz önüne alınarak en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin liraya çıkarılması planlanıyor. Toplantı sonrası yapılacak açıklama, temmuz maaşlarına yansıyacak zam oranını belirleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.