DSİ güncel alım başlattı! 1274 yeni DSİ personeli alınacak

DSİ güncel alım başlattı! 1274 yeni DSİ personeli alınacak
 Yazar / MEB Hocam
DSİ (Devlet Su İşleri) yeni duyurusu ile gündemde. 1274 DSİ personeli alınacağı açıklandı. DSİ çalışanı olmak isteyenler için işte detaylar...

DSİ 1274 personel alımı başlattı! Yeni personel alımı detayları paylaşıldı

DSİ yeni çalışan personel alımı yapacağını duyurdu. DSİ personel alımı açıklamasında toplamda 1274 kişi alınacak. İşte ayrıntılar...

Devlet Su İşleri (DSİ) 2024 yılı için toplam 1274 personel alımı yapacağını duyurdu.

DSİ personel alımı inşaat ve makine mühendisi büro personeli destek personeli ve güvenlik görevlisi gibi pozisyonlar için beşinci yedek yerleştirme tamamlandı.

DSİ personel alımı adayların atamaya esas evraklarını 26 Temmuz 2024 tarihine kadar ilgili müdürlüklere teslim etmeleri gerekiyor.

DSİ personel alımı atama sürecinde istenen belgeler arasında mezuniyet belgesi adli sicil kaydı kimlik fotokopisi askerlik durum belgesi fotoğraf yerleşim yeri belgesi KPSS sonuç belgesi ve sigorta hizmet döküm belgesi bulunuyor.

DSİ personel alımı belgelerini süresinde teslim etmeyen veya göreve başlamayan adayların yerine yedek listedeki adayların ataması yapılacak.

DSİ personel alımı yanlış beyanda bulunanların atamaları iptal edilecek ve yazılı tebligat yapılmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.