Bayramda sağlık ocakları açık mı / kapalı mı? tam gün mü? / yarım gün mü?

Bayramda sağlık ocakları açık mı / kapalı mı? tam gün mü? / yarım gün mü?
8 Nisan Pazartesi günü, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlangıcı. Hastane, sağlık ocağı ve aile poliklinikleri gibi sağlık hizmeti sağlayan kurumların bayram mesai saatleri nasıl olacak? Peki, bugün sağlık ocakları ve hastaneler açık olacak mı? İşte, 8 Nisan (yani bugün) ve 9 Nisan arife günü sağlık ocağı ile hastane çalışma saatleri! Tüm ayrıntılar...

Bayramda sağlık ocakları açık mı / kapalı mı? tam gün mü? / yarım gün mü?

9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince, sağlık hizmetleri ile ilgili önemli bilgilendirme yapıldı. Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak ve aile hekimleri hizmet vermeyecek.

Hastaneler, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü öğlene kadar açık olacak, öğleden sonra ise resmi tatil başlayacak ve poliklinik hizmetleri verilmeyecek. Ancak acil servisler 7/24 açık olacak.

bayramda-saglik-ocaklari-acik-mi-kapali-mi-tam-gun-mu-yarim-gun-mu.jpg

Eczaneler, 8 Nisan Pazartesi günü normal çalışma saatlerinde açık olacak, arefe gününde yarım gün hizmet verecek ve bayram tatilinde nöbetçi eczaneler hizmet sunmaya devam edecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede, acil durumlarda hızlı müdahale ve tedavi sağlanması gerektiği vurgulanmış ve sağlık çalışanlarının fedakarlığına dikkat çekilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.