Valilik 14 Temmuz pazar günü açık olacak açıklaması yaptı

Valilik 14 Temmuz pazar günü açık olacak açıklaması yaptı
Valilik duyuru yayımladı. 14 Temmuz pazar günü açık açıklaması jet hızında geldi. Pazar günü o sorunu yaşayanlar için normalde kapalı olan kurum pazar günü açık olacağı kesinleşti.

Kocaeli Valiliği 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan KPSS lisans/Genel Yetenek - Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları ile 20-21 Temmuz’da gerçekleşecek Alan Bilgisi oturumları nedeniyle sınav günü kimlik kartını kaybeden veya sınav giriş belgesi çıkarmak isteyen adaylar için Nüfus Müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu.

İzmit Gebze ve Gölcük İlçe Nüfus Müdürlükleri 14 Temmuz'da 07:00-14:30 saatleri arasında; İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü ise 20 Temmuz Cumartesi günü 07:00-14:30 ve 21 Temmuz Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında hizmet verecek. Adaylar sınav giriş belgesi ve bir adet fotoğraf ile geçici kimlik belgesi alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.