Üç harfli mağazalar kırtasiyeleri iflasa götürüyor

Üç harfli mağazalar kırtasiyeleri iflasa götürüyor
 Yazar / MEB Hocam
9 Eylül tarihinde açılacak olan okullar için veliler şimdiden Kırtasiye alışverişlerini yapmaya başladılar. ancak kimse kırtasiyelere gidip çocuklarının eğitim ihtiyaçları için malzeme almıyor. bu durumdan dolayı da kırtasiyeciler büyük zora giriyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasından bir aydan daha az bir süre kaldı. Çocuklarının temel kırtasiye ihtiyaçlarını gidermek için veriler şimdiden alışverişe başladılar. Bazı veliler internetten bazıları ise 3 harfli olarak tabir edilen BİM, ŞOK, A101 gibi ülke genelinde zincir mağaza olarak faaliyet gösteren mağazalardan söz konusu ihtiyaçlarını temin ediyor.

İnternetteki alışveriş sitelerinden bile daha ucuza ürün satabilen Zincir mağazalarla mücadele edemeyen kırtasiyeler ise dertli. Büyük tedarik zincirine sahip olan söz konusu mağazalar ülke genelinde yapmış oldukları satıştan dolayı fiyatları ne kadar dibe çekerse çeksinler sürümden kazanıyor.

Kırtasiyeler ise söz konusu kırtasiye malzemelerinde bir yere kadar inidirm yapabildiklerini ve girdi maliyetlerinin yüksekliğinden şikayet ediyor.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

Kaynak:Meb Hocam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.