Bu fırsatı kaçıran 1 yıl daha bekleyecek!

Bu fırsatı kaçıran 1 yıl daha bekleyecek!
 Yazar / MEB Hocam
KYK yurt başvurusu yaptırmamış olan öğrenciler dikkat! GSB yurt başvuruları devam ediyor

Gençlikte Spor Bakanı Osman Aşkın Bak üniversiteye kayıt olan öğrenciler için yurt başvurularının başladığını duyurmuştu. Birkaç günlüğüne açılan başvuru ekranını kaçıranlar ek başvuru dönemi dışında yeni bir fırsat elde edemeyecek. Peki KYK yurt başvuruları hangi gün sona erecek?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 20 Ağustos Salı günü müjdesi verilen KYK yurt başvuruları 24 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Yurt başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler online platform üzerinden Cumartesi günü saat 23.59'a kadar başvuruda bulunabilecek.

KYK yurt yerleştirme sürecinde; ailenin gelir durumundan sosyal ekonomik duruma ve öğrencinin başarı kriterine kadar farklı kriterler üzerinden değerlendirme yapılacak. Başvuru bilgilerinin doğru olduğu tespit edildikten sonra süreç sonlandırılacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:NTV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.