İŞKUR üzerinden hemen iş bulabileceğiniz meslekler açıklandı! İŞKUR çok sayıda alım yapacağını duyurdu

İŞKUR üzerinden hemen iş bulabileceğiniz meslekler açıklandı! İŞKUR çok sayıda alım yapacağını duyurdu
İŞKUR üzerinden milyonlarca insan aradığı işi kolaylıkla bulabiliyor. İŞKUR iş ilanları arasında hem özel hem de kamu kurum ve kuruluşları için arayışlar bulunuyor. İŞKUR şimdilerde farklı şehirlerde görev alacak yeni personeller aradığını duyurdu. Başvurulacak işlerde KPSS şartı da yok. Sizin de İŞKUR üzerinden bir işiniz olsun.

İŞ arayanlar için büyük bir fırsat kapıda! İŞKUR'un duyurduğu devasa personel alımı sadece ekonomik açıdan değil aynı zamanda kariyer gelişimi bakımından da önemli avantajlar sunuyor.

Özellikle beden işçisi temizlik görevlisi garson ve satış elemanı gibi çok çeşitli pozisyonlar için binlerce kişi alınacak. Örneğin beden işçisi pozisyonu için tam 27.229 kişi aranırken temizlik görevlisi olarak 4.586 kişi garson olarak 2.181 kişi işe alınacak. Ayrıca kasiyer şoför depo görevlisi makineci ve daha pek çok meslek dalında geniş bir istihdam sağlanacak.

Başvurularda KPSS şartının çoğu pozisyon için aranmaması sınava girmemiş veya düşük puan almış adaylar için büyük bir avantaj teşkil ediyor. Ancak adayların ilanların son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri ve belgelerini eksiksiz hazırlamaları gerekiyor. İŞKUR’un resmi internet sitesinde iş ilanlarına ulaşmak ise sanıldığı kadar zor değil; doğru filtrelemelerle aradığınız pozisyonlara hızlıca erişebilirsiniz.

Bölge meslek nitelik ve sektör bilgilerini girdikten sonra bir ‘Ara’ butonu ile dilediğiniz ilanı karşınızda bulabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen adaylar için İŞKUR’un resmi sitesindeki güncel iş ilanlarını takip etmek oldukça önemli! Hemen şimdi başvuru yapıp kariyerinizde yeni bir sayfa açın!

MEB Hocam / İŞKUR ÖZEL HABER

Kaynak:MEB Hocam

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.