İnternet neden yavaş? İnternette sorun mu var?

İnternet neden yavaş? İnternette sorun mu var?
Dün öğle saatleri itibari ile internet ortamında bir yavaşlık yaşanıyor. Kullanıcılar bazı oyunlarını oynayamıyor ya da gündemi anlık takip edemiyorlar. Bu durumun neden kaynaklandığını, internet neden yavaş ve internette sorun mu var sorularına yanıt arayışına girerek öğrenmeye çalışıyorlar.

30 Mayıs 2024 öğle saatleri itibari ile bazı internet sitelerine erişim sağlanamamaya başladı. Facebook, İnstagram, WhatsApp, Twitter... yavaşladı. Pek çok kişi Google üzerinden "internette sorun mu var?" şeklinde araştırma yapmaya başladı. Sosyal medyanın çöktüğünü düşünenler dahi oldu. Benzer durum 31 Mayıs 2024 Cuma günü için de geçerli mi?

İnternette sorun mu var?

Türkiye'nin önde gelen siteleri ve Facebook, İnstagram, Twitter, WhatsApp gibi sosyal medya uygulamaları, dün öğle saatleri ile birlikte ya erişilemez duruma geldiler ya da çok yavaş açıldılar. Bu durum beraberinde kullanıcıların, sorunun nerede olduğunu araştırmalarına sebep oldu. Pek çok kişi kendi internet bağlantısı, bilgisayarı ya da telefonu ile ilgili bir sorunun varlığından şüphelendi.

Henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar değerlendirildiğinde, sorunun yurt genelinde yaşandığı bilgisi ile karşılaşılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum