Cumhurbaşkanı Erdoğan :"Memur maaşlarına yapılacak zam ile ilgili süreç başlıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan :"Memur maaşlarına yapılacak zam ile ilgili süreç başlıyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısın sonrasında yaptığı açıklamada, memur maaşlarına yapılacak zam ile ilgili sürecin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısı yaklaşık 4,5 saat sürdü.

Önemli konuların konuşulduğu toplantı sonrasında kameraların karşısına geçen Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, merak edilen önemli konular arasında yer alan memurların temmuz zammı ile ilgili olarak da önemli açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan :"Memur maaşlarına yapılacak zam ile ilgili süreç başlıyor"

En düşük memur maaşının 22 bin lira olacağı temmuz ayı maaş zamları hakkında Erdoğan, "Memur maaşlarına yapılacak zam ile ilgili süreç başlıyor" ifadelerini kullandı.

cumhurbaskani-erdogan-aa-2061501.jpg

Memur ve emekliler verilen sözler yerine getirilecek

Memur maaşlarına yapılacak zam sürecini yürüttüklerini aktaran Erdoğan, 5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur ve emekli vatandaşlara verilen sözlerin yerine getirileceğini vurguladı.

Araç fiyatlarındaki artış yakın takipte

Araç fiyatlarında ki artışlara da dikkat çeken Erdoğan, "Sıfır ve ikici el araç fiyatlarında oluşan balonu yakından takip ediyoruz. Bu meselenin üstüne gideceğiz. Milletin canını yakanlardan muhakkak hesap soracağız." ifadelerini kullandı.

Türkiye Aile Destek Programı devam ediyor

Erdoğan konuşmasında Türkiye Aile Destek Programını bu sene de devam ettirme kararı aldıklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.