13 Milyon Emekliye Yeni Müjde Verildi! Çifte Ek Ödeme İşte Detayları

13 Milyon Emekliye Yeni Müjde Verildi! Çifte Ek Ödeme İşte Detayları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamaya göre yepyeni gelişmeleri emekliler için duyurdu.13 milyon emekliye çifte ödeme müjdesini bizzat kendisi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamaya göre yepyeni gelişmeleri emekliler için duyurdu.13 milyon emekliye çifte ödeme müjdesini bizzat kendisi verdi. Kamu bankaları ile yapılacak olan bu ödemeler, emekli maaşını öncelikle olarak alan vatandaşlar için olmak koşulu ile nakit promosyon dahilinde olan hizmetlerden ve nakit avans hizmetlerinden yararlanmalarının da söz konusu olduğunu duyurdu.

Emekliler, belirli bankalar aracılığıyla 5.000 TL miktarına kadar nakit avans alabilme hakkına da sahip olunacak. Taksitle geri ödenebilecek olan bu ödeme avantajlarının emeklilerin yüzünü güldürecek olduğu da önemli bir yer arz etmektedir. Ayrıca, maaşlarını promosyon amacı ile ilgilenen bankalara taşıyan emekliler için de 3 yıl boyunca aldıkları maaşlarını bu bankadan almaya ilişkin taahhüt verdikleri andan itibaren; 5.000 TL'ye kadar nakit olarak promosyon da alabilecekler.

Promosyon ödemeleri verilen bankaya ilişkin bu işlemin gerçekleştiği andan itibaren de ödemelerin alınacağı müjdesi de verildi. Bizzat Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan bu müjdeli haber, 13 milyon emeklinin de sahip olacağı yepyeni bir hak olarak da bildirildi.

Emekliye Yine Bir Müjde Promosyon Detayları

13 milyon emeklinin merakla beklediği promosyon detayları ilgili banka tarafından da onaylandı. Oldukça kapsamlı olan ve 3 yıl kalma sözüne ilişkin verilen promosyon sayesinde banka başvuruları da başlayacak. Ayrıca başvuru halinde avans ödemeleri de alacaklar. Bu da emeklinin yüzünü güldüren ayrı bir detay olacak.

Geri ödemesine ilişkin detayların da yer aldığı avanslar hakkında ilgili bankalara da başvurularak detaylar alınabilecek. Pek çok emeklinin yüzünü güldürdü. Avans ödemeleri ihtiyaç sahibi emekliye tam destek olarak verilecek. Ödeme konusunda da oldukça yardımcı olacak olan banka, avans ve promosyon için başvuruları da değerlendirecek.

Kaynak:MEB Hocam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.