Yarın Belli Oluyor! Memur ve Emekliye Büyük Zam

Yarın Belli Oluyor! Memur ve Emekliye Büyük Zam
TÜİK yarın Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. TÜİK tarafından Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, memur ve emekliye Temmuz ayında yapılacak zam büyük oranda netleşmiş olacak.. Gözler Yarında

Yarın Belli Oluyor! Memur ve Emekliye Büyük Zam

Milyonların gözü kulağı yarın açıklanacak olan Nisan ayı enflasyon rakamında. TÜİK Nisan ayında gerçekleşen enflasyonu rakamlarını yarın sabah duyuracak.

TÜİK tarafından Nisan ayı enflasyon rakamının yarın açıklanmasıyla birlikte, memur ve emekliye Temmuz ayında yapılacak maaş zam oranı da büyük orandan netlik kazanacak. Çünkü memur ve emekli Temmuz ayında maaşlarına toplu sözleşmeden gelen yüzde 7 lik zam oranının yanında, Ocak - Haziran ayında gerçekleşen enflasyon farkını da alacak.

Memura refah payı zammı yapılacak

Öte yandan dün memur Sen'in kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur ve emekliye Temmuz ayında enflasyon farkı, toplu sözleşme zam oranının yanında refah payı zammı verileceğini de duyurmuştu. Tüm bu veriler ışığında memur ve emeklinin temmuz ayında maaşlarına yüzde 35 civarında zam alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum