Türkiye'nin en ucuz 5 şehri

Türkiye'nin en ucuz 5 şehri
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yapmış olduğu araştırmaya göre, Türkiye’de yaşam için en ucuz 5 şehri açıkladı. İşte o şehirler...

AĞRI: Ağrı, konut kiralarındaki düşük bedelleri ve temel yaşam malzemelerinin ucuz olmasıyla bilinen bir şehir.

KARS: Son dönemde kış turizmi ve Doğu Ekspresi turları ile dikkat çeken Kars, yaşam maliyetleri bakımından en düşük şehirler listesinde de yer alıyor.

IĞDIR: Özellikle tarımsal ve hayvancılık faaliyetleri ile dikkat çeken Iğdır yaşam maliyetlerinin uygun olduğu illerimiz arasındadır.

ARDAHAN: Hayvancılık, bal üretimi gibi alanlarda ülkemizde marka olan Ardahan, düşük kiraları ve tarımsal ürünlerin ucuzluğu ile listeye girmiş olan bir ilimizdir.

MARDİN: Tarihi dokusu ve kültürel zenginlikleriyle bilinen Mardin, TÜİK tarafından yapılan araştırmada düşük yaşam maliyetleriyle de cazip olan şehirlerden biri olarak karşımıza çıktı.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.