Pegasus 10 Euro'ya Uçak Bileti Satıyor

Pegasus 10 Euro'ya Uçak Bileti Satıyor
Pegasus tarafından yapılan 10 Euro tutarındaki bilet kampanyasının detayları haberimizde...

Pegasus,18 Temmuz 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında Avrupa ve Ortadoğu'nun bilinen şehirlerine uçuşlar, sadece 10 Euro’dan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Pegasus'un bu çarpıcı kampanyası, belirli tarihlerde ve sınırlı kontenjanla geçerli. Yalnızca 25 bin koltuk, başlangıç fiyatı olan 10 Euro'dan satışa sunulacak.

Kampanya kapsamında satılacak olan biletlerin destinasyonları; Bahreyn, Brüksel, Budapeşte, Cenevre, Frankfurt, Hamburg, Hurghada, Kuveyt, Prag, Sharm El Sheikh şeklinde belirlenmiştir.

Vatandaşların söz konusu indirimli biletlerden faydalanabilmeleri için Pegasus'un resmi internet sitesi üzerinden biletleri sorgulamaları gerekmektedir. Söz konusu iş ve işlemlerin mobil uygulama üzerinden de yapılması yeterli olacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.