O ödemeleri alanlar soruyor, uzatma kararı çıkacak mı? İşte detaylar...

O ödemeleri alanlar soruyor, uzatma kararı çıkacak mı? İşte detaylar...
Aile destek ödemeleri Temmuz ayında son olarak ödenecek. Fakat çoğunluk programın iyi gittiğini ve uzatılmasını talep etmekte. Söz konusu Aile destek ödemeleri ile ilgili uzatılıp, uzatılmayacağı kararı netleşmedi. Belirsizliğini koruyan ödemelerle ilgili hak sahipleri gündemi sıkı sıkı takip etmektedir. İşte o detaylar...

İhtiyaç sahibi ailelere 12 ay süreyle destek veren Aile Destek Programı'nın süresi Temmuz ayında maalesef sona erecek gibi gözüküyor. Henüz devlet mercilerinden uzatılacak yada yeni program ismi verilmedi. Söz konusu ödemeleri alanlar merak içinde ve alacakları son ödemeleri bekliyorlar.

2022 yılında başarılı bir şekilde başlatılan ve sürdürülen program daha önce de bir kez uzatılmış ve ödeme alanlar tarafından mutlulukla karşılanmıştı. Aile destek programının yeniden uzatılıp uzatılmayacağı konusunda belirsizlik devam etmektedir. Çoğunluk taraf uzatılacağı yönünde inanca sahipken, bazı vatandaşlar ise Aile Destek Programı isminin farklı bir isimle yeniden başlatılacağına inanmak istiyor.

Hak sahipleri programın geleceği hakkında yapılacak resmi açıklamaları dikkatle takip ederken yapılan duyuruya göre son ödeme Haziran 2024'te gerçekleşecek ve Temmuz ayında ailelerin hesaplarına yatırılacak.

Yeni bir uzatma kararı alınmadığı takdirde aile destek ödemeleri son defa Temmuz 2024'te yapılmış olacak. Söz konusu ödemelerle ilgili yeni gelişme olursa yada açıklama gelirse sizlere MEB Hocam haber merkezi tarafından bilgi verilmeye devam edilecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.