Emeklilere maaşlarına ek 11.000 TL

Emeklilere maaşlarına ek 11.000 TL
Emekli vatandaşlara yapılacak olan ek zamdan önce Vakıfbank ve Ziraat Bankası ek fırsatlar sunuyor.

Emeklilere yonelik olarak Ziraat Bankası ve Vakıfbank, özel kredi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası, emeklilere yönelik olarak 11000 TL kredi imkanı sunuyor. Bunun yanında Vakıfbank da 11000 TL emeklilere yönelik olarak kredi vereceğini açıkladı.

Emeklilere sunulacak olan kredi, emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dikkat çeken maddi destek olarak nitelendirilmektedir.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, 11000 TL kredi imkanı ile emeklilere yönelik özel bir destek sunuyor. Bu krediler, düşük faiz oranları ve uzun vadeleriyle dikkat çekiyor. Emekliler, bankaların şubelerine başvurarak veya online kanalları kullanarak bu kredi fırsatlarından yararlanabilecekler.

Söz konusu fırsatlardan yararlanmak isteyen emekliler Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubelerine giderek gelirlerine oranla sağlanacak fırsatlardan yararlanabilirler.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.