Emekli ve Asgari Ücretli İçin 35.000 TL Yardım Paketi

Emekli ve Asgari Ücretli İçin 35.000 TL Yardım Paketi
Asgari ücretle çalışan ve emekli milyonlarca vatandaş için 35.000 TL tutarında yardım paketi hazırlandı. İşte detaylar...

Asgari ücretle çalışan ve emekli vatandaşlar için devlet bankaları 35.000 TL kredi verileceği açıklandı. En düşük seviyeden faizle 3 ay ertelemeli kredi söz konusu vatandaşlara tahsis edilecek.

Asgari ücretle çalışan ve emekli vatandaşlar için kamu bankaları Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sunulan yeni kredi paketinde 36 aya kadar vade seçeneği var. Aynı zamanda üç ay ödeme erteleme fırsatlarını da değerlendirmek mümkün.

Emekli ve asgari ücretli için son başvuru tarihi ise 31 Temmuz olarak belirlendi. Kamu bankaları hem kolay şartlar hem de uygun faiz oranları ile kredi desteği sünüyor. Bu dönemde böyle bir fırsat başka hiçbir bankadan sunulmuyor.

Başvurular ise ilgili bankalara gidilerek şahsen yapılacak.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.