Çalışanların maaşlarına yüzde 20 ekstra zam!

Çalışanların maaşlarına yüzde 20 ekstra zam!
Sendika ile Belediye arasında imzalanan anlaşmaya göre, Dilovası Belediyesi çalışanların maaşlarına yüzde 20 ekstra zam yapılacak. İşte detaylar..

Yerel yönetimlerde çalışanlar ile sendikalar arasında ki maaş zam görüşmeleri hız kazanırken, anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor.

Çalışanların maaşlarına yüzde 20 ekstra zam!

Son olarak gelen bilgilere göre Kocaeli Dilovası Belediyesi ile çalışanların sendikası olan Genel iş sendikası arasında bir süredir devam eden maaş zam görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Sendika ile Belediye arasında imzalanan anlaşmaya göre çalışanların maaşlarına yüzde 20 ekstra zam yapılacak.

haberici-001.jpg

Müjdeli haberi Belediye Başkanı Hamza Şayir duyurdu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana emeğin, emekçinin ve tüm çalışanlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. İşçi ve emekçi kardeşlerimizi enflasyon karşısında ezdirmemeye çalıştık. Bu kapsamda bir süredir devam eden Genel iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve Dilovası Şube Temsilcilerimiz ile imzaladığımız ek protokol ile belediyemizde görev yapan işçilerimizi kapsayan %20 zam kararını imzaladık. Dilovamıza, işçilerimize ve ailelerine hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.