2024 Önlisans KPSS başvurusu ne zaman alınacak? Önlisans KPSS başvurusu nereden yapılır?

2024 Önlisans KPSS başvurusu ne zaman alınacak? Önlisans KPSS başvurusu nereden yapılır?
2024 yılı Önlisans KPSS başvuru işlemleri hangi gün başlayacak? Ön Lisans sınavına girmek isteyen adaylar nereye, hangi kanaldan başvuracak? Önlisans KPSS sınavına girmek için istenen şartlar nelerdir? İşte detaylar…

İki yılda bir düzenlenen KPSS ön lisans sınavına 2024 yılında başvuracaklar başvuru işlemleri nereden yapılır? sorusunu araştırmaya başladı. 2024 ÖSYM takvimine göre ön lisans sınav başvuruları Haziran ayı itibariyle alınacak. Peki sınav başvuru süreci hangi gün sona erecek?

KPSS Önlisans Sınavı Ne Zaman?

ÖSYM başvuru merkezi tarafından paylaşılan KPSS önlisans sınava başvuru takvimi belli oldu. 2024 yılında adaylar KPSS önlisans sınavına 13 Haziran tarihi itibariyle başvurabilecek. Başvuru ekranı 2 Temmuz tarihine kadar açık tutulacak. 2024 yılında önlisans mezunu adayların gireceği önlisans KPSS sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

KPSS Önlisans Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sınav başvurusunda bulunmak isteyenler ÖSYM'nin resmi internet sitesini kullanarak aday şifresi ile sisteme girip başvuru işlemini tamamlayabilir. 2024 yılında gerçekleşecek önlisans sınavının yanı sıra iki yılda bir gerçekleşen bir sınav daha var. O da KPSS ortaöğretim sınavı. Bu yıl ortaöğretim mezunu adayların gireceği KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.