2024 yılında sınava girecekler için başvurunun son günü bugün!

2024 yılında sınava girecekler için başvurunun son günü bugün!
ÖSYM sınav takviminde o sınava girecekler için son gün uyarısı geldi. Başvuruda gecikenler için 18 Nisanda başlayan süreç 9 Mayıs Perşembe (bugün) sona eriyor. İşte ayrıntılar…

ÖSYM’nin her yıl akademik kariyerini başlatmak isteyenler için düzenlediği e-YÖKDİL sınavı için uyarı geldi. 18 Nisanda başlayan e-YÖKDİL başvuruları bugün sona eriyor. 2024 yılında düzenlenecek e-YÖKDİL/3 İngilizce-Fen Bilimleri sınavına hala kayıt olmamış olanların 9 Mayıs Perşembe 23:59’a kadar başvuru yapması gerekecek.

E-YÖKDİL Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu yıl e-YÖKDİL sınavı 18 Nisan günü saat 15.30’da başladı. Henüz başvuru yapmamış olanlar için son başvuru tarihi 9 Mayıs saat 23.59 oldu. Sınava başvurmak isteyenler ÖSYM’nin resmi internet sitesine giriş yaparak işlemlerini online platform üzerinden tamamlayabilir.

E-YÖKDİL sınav başvurusu için; ais.osym.gov.tr adresine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmalısınız. Başvuru adımlarını tamamlamak için; sınav ücreti 950 TL’yi ödemek için odeme.osym.gov.tr adresini kullanınız. Başvuru sırasında kullanıcı şifresini unutanlar e-devlet yolu ile sisteme girebilir.

E-YÖKDİL Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

E-YÖKDİL/3 İngilizce-Fen Bilimleri sınavı bu yıl Mayıs ayında yapılacak. 18 Mayıs Cumartesi günü yapılacak sınava adaylar kimlik kartı ve sınav giriş belgesi ile katılabilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.