2024 KPSS Lisans ve ÖABT sınav başvuru saatini kaçıranlar ne yapacak?

2024 KPSS Lisans ve ÖABT sınav başvuru saatini kaçıranlar ne yapacak?
2024 KPSS başvuru ekranı 15 Mayıs saat 23.59'da kapandı. Başvuru yapmakta gecikenlere KPSS Lisans ve ÖABT sınavı için ikinci bir hak daha verilecek. ÖSYM'den gelen işte o paylaşım

KPSS Lisans ve ÖABT sınavı başvuru ekranı kapandı. Milyonlarca adayın merak ettiği o soru ÖSYM tarafından yanıtlandı. 2024 KPSS Lisans sınavına başvuruda gecikenler için geç başvuru tarihleri paylaşıldı. ÖSYM tarafından paylaşılan sınav takviminde yer verilen geç başvuru tarihi sınava başvuru yapmakta gecikenler, geçerli bir mazereti olanlar için müjdeleyici oldu.

14 Temmuz tarihli Lisans sınavı ile 4 Ağustos tarihinde uygulanacak ÖABT sınavına başvurmakta gecikenler için ÖSYM geç başvuru tarihlerini paylaştı. KPSS 2024 geç başvuruları 22 Mayıs Çarşamba günü yapılabilecek.

2024 KPSS Lisans ve ÖABT Sınavı Geç Başvurusu!

15 Mayıs Çarşamba günü sona eren başvuru fırsatını kaçıranlar için 22 Mayıs Çarşamba günü bir kez daha açılacak. 2024 KPSS Lisans ve ÖABT sınavı geç başvuru ekranı 24 saat boyunca açık halde tutulacak.

KPSS sınavına girecek adaylar sınav giriş belgelerine sınavdan yaklaşık 10 gün önce ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişebilecek. Bu yıl KPSS Lisans sınavı Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz tarihinde uygulanacak. KPSS öğretmenlik alan sınavı 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.