2024 MEB Öğretmen İl Emri Kararı

2024 MEB Öğretmen İl Emri Kararı
 Yazar / MEB Hocam
Milli Eğitim Bakanlığının yıllardır uyguladığı bir sistem var. Bu sistem kapsamında mazeret tayinleri sonrasında herhangi bir yere ataması yapılmayan adayların il ya da ilçe emri talep edebilmesi mümkün oluyor. Peki bu uygulama yeniden geçerli olacak mı?

Öğretmenler mazerete bağlı atama sonuçlarının açıklanması ile birlikte merakla beklemeye başladı. Bu yıl içinde il emri verilecek mi? konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan nasıl bir paylaşım yapıldı?

Milli Eğitim Bakanlığı konu ile ilgili tercihleri doğrultusunda yer değişikliği gerçekleştirilemeyen öğretmenlere seslendi. “Yeni bir çalışma gerçekleştirmeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Aile Birliği Mazereti başta olmak üzere mazeret gruplarında yer değişikliği gerçekleşmeyen öğretmenlerin eğitim kurumlarının ihtiyaç durumları göz önüne alınarak talepleri doğrultusunda gerekirse birebir görüşmeler yapılarak taleplerinin karşılanması sağlanacaktır” açıklaması müjde olarak paylaşıldı.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

32 Yorum