2024-2025 Mesleki Çalışma Takvimi: Öğretmen Seminerleri Açıklaması

2024-2025 Mesleki Çalışma Takvimi: Öğretmen Seminerleri Açıklaması
 Yazar / MEB Hocam
2024-2025 eğitim öğretim yılının açılmasına kısa bir süre kala öğretmenlerin gündeminde mesleki eğitim seminerleri yer alıyor. Mesleki seminer çalışmaları bu yıl online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak? Tasarruf tedbirleri kapsamında ne karar alındı? Mesleki çalışma takvimi haberimizde

Özellikle çalıştığı ilden farklı bir şehirde olanlar öğretmen seminerleri online mı yoksa yüz yüze mi olacak? sorusunun cevabını merak ediyor. Konuyla ilgili sosyal medyada seminerlerin online olacağı söylense de bu konu iddia boyutunu aşamıyor. Çünkü Bakanlıktan resmi bir açıklama yapılmadı.

2024-2025 eğitim öğretim yılında okullar 9 Eylül Pazartesi günü açılacak. Ancak öğretmenler 2 Eylül Pazartesi günü mesleki çalışma semineri kapsamında okullarda olacak. Bakanlık tarafından yeni bir duyuru yapılana kadar şu an için mesleki seminerlerin yüz yüze gerçekleşmesi bekleniyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre kadrolu öğretmenlerin mesleki çalışmaları 2 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 6 Eylül Cuma günü sona eriyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ilk dönemi 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 17 Ocak Cuma günü sona ermesi planlanıyor.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.