2024 MSÜ tercih tarihleri! ÖSYM takvimi: MSÜ tercih başvurusu

2024 MSÜ tercih tarihleri! ÖSYM takvimi: MSÜ tercih başvurusu
Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınav sonuçlarını yakın zamanda paylaştı. Gözler tercihlere çevrildi. ÖSYM tercih kılavuzu ve başvuruya dair merak edilenler…

2024 MSÜ tercihleri belli oldu mu? Milli Savunma Üniversitesi'nde askeri öğrenci olarak okumak isteyenler sınav sonuçlarını yakın zamanda görüntülemeye başladı. Hayalindeki mesleğe bir adım daha yaklaşabilmek için tercih sürecini merak eden adaylar için meraklı bekleyiş sona erdi.

ÖSYM 2024 MSÜ tercih kılavuzunu ne zaman paylaşacak?

3 Mart tarihinde uygulanan MSÜ sınavı sonuçları 21 Mart tarihinde paylaşıldı. Henüz sonuçlarını öğrenmemiş olanlar sonuc.osym.gov.tr adresine girerek T.C kimlik numarası ve şifre ile sorgulama yapabilir.

2024 MSÜ tercih kılavuzu henüz belli değil. ÖSYM tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılması ve tercih döneminin başlatılması bekleniyor. Kılavuz yayınlanmadığı için 2023 yılının taban ve tavan puanları referans alınabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.