Açıköğretim AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖF sonuçları belli oldu mu, AÖF vize sonuçları sorgulama ekranı giriş

Açıköğretim AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖF sonuçları belli oldu mu, AÖF vize sonuçları sorgulama ekranı giriş
AÖF final sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi final sınavları, 15-16 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Türkiye genelinde online platformlar üzerinden yapılan sınavlar sonrasında, sonuçların sorgulanması için meraklı bekleyiş sürüyor. AÖF final sınav sonuçlarının duyurulup duyurulmadığı ve ne zaman açıklanacağına dair sorular öne çıkıyor.

İşte, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2024 AÖF sınav sonuçları sorgulama linki : https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx

AÖF final sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı ve ne zaman açıklanacağı soruları gündemin merkezinde yer alıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları, 15-16 Haziran 2024 tarihlerinde online olarak tamamlandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için minimum geçme notu 35 olarak ayarlandı.

Hem ara sınavlar hem de final sınavları sonuçlarından elde edilen ortalamaların 35'in altında kalması durumunda öğrenciler FF harfiyle kaldı olarak değerlendirilecek. Şu anda pek çok açıköğretim öğrencisi, kurumun yapacağı son dakika duyurularını dikkatle takip ediyor. Peki, AÖF final sınav sonuçları ne zaman duyurulacak, belirlenen tarih var mı? İşte, Anadolu Üniversitesi'nin 2024 AÖF final sınav sonuçları sorgulama sayfası…

AÖF FİNAL SINAVLARI TAMAMLANDI!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin 2023-2024 akademik takvimine uygun olarak; AÖF güz dönemi final sınavları, 15-16 Haziran tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından son dakika AÖF haberleri dikkatle izleniyor.

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN DUYURULACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz netleşmedi. Ancak önceki dönemlerdeki uygulamalar göz önünde bulundurulduğunda, sonuçların genellikle sınav tarihlerinden itibaren yaklaşık 15 gün içerisinde erişime sunulduğu biliniyor.

acikogretim-aof-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-aof-sonuclari-belli-oldu-mu-aof-vize-sonuclari-sorgulama-ekrani-giris.jpg

AÖF final sınav sonuçlar Temmuz ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar duyurulduğunda, sorgulama ekranı www.anadolu.edu.tr adresinde yer alacak. AÖF tarafından yapılan son dakika açıklamaları ve güncellemeler haberimizde yer alacak.

AÖF SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF sonuçları, Anadolu eKampüs sistemi üzerinden yüklenir ve ardından erişime açılır. Öğrenciler, Anadolu Mobil uygulamasını veya aof.anadolu.edu.tr adresini kullanarak T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilir ve AÖF final sınav sonuçlarını sorgulayabilirler.

Sonuç ekranında, öğrencilerin doğru ve yanlış cevap sayıları, elde ettikleri puanlar ve derslerin son durumları gösterilecek.

AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF derslerinden başarılı sayılmak için gereken minimum ders başarı puanı 35 olarak belirlenmiştir. Ders başarı puanı, ara sınavların %30'u ve final sınavının %70'i alınarak hesaplanır.

Sınavlar sonucunda, ara sınav ve final sınav puanlarının kombinasyonundan elde edilen "Başarı Notu" ile değerlendirme yapılır. Bu sistem altında, öğrencilerin derslerden geçebilmesi için gerekli olan minimum puanı elde etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.