2024-2025 İBB öğrenci yurt başvuruları başladı!

2024-2025 İBB öğrenci yurt başvuruları başladı!
 Yazar / MEB Hocam
İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrenci yurtlarında kalmak ve eğitim öğretim sürecini İBB'nin yurtlarında geçirmek isteyenler için başvuru ekranı açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrenci yurdu başvuruları başladı. Belediye 16 Ağustos tarihinde başlatmış olduğu başvuru sürecini 19 Ağustos tarihinde sonlandıracak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Yurdu başvurusunda bulunmak isteyenler mobil uygulama üzerinden başvuru evraklarını sisteme yükleyebilecek. Başvuru için öğrencilerin İstanbul'da öğrenim görüyor olması gerekecek.

İBB 2024-2025 eğitim öğretim yılı yurt başvurusu için İstanbul Senin uygulamasını cep telefonuna indirmek gerekecek. İBB kurslarına başvurduktan sonra şansı arttırmak için KYK bursuna da başvuruda bulunulabilir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.