Zamlı promosyon ücretleri ne kadara çıktı, emekli promosyon başvuru ekranı!

Zamlı promosyon ücretleri ne kadara çıktı, emekli promosyon başvuru ekranı!
Emekli maaş ve ikramiyelerindeki son dönem zamları, VakıfBank gibi kamu bankalarının emekli promosyon miktarlarını güncellemesine yol açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla, kamu bankalarının emekli maaşlarına göre belirlenen promosyon tutarlarının 8 ila 12 bin lira arasında olacağı duyuruldu.

Peki zamlı promosyon ücretleri ne kadar olacak?

Bu rakamlar, VakıfBank'ın önceki promosyon ödemelerindeki tutarların üzerinde bir artışı temsil ediyor. VakıfBank, emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt etmeleri koşuluyla bu promosyon ödemelerini gerçekleştirecek. Emekliler, promosyon ödemelerinden faydalanmak için VakıfBank şubelerine doğrudan başvurabilir veya bankanın internet ve mobil bankacılık uygulamalarını kullanabilirler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın belirttiği üzere, promosyon başvuruları 25 Mart'ta başlayıp, 28 Mart'tan itibaren ödemeler yapılacak. Bu gelişmeler, emeklilerin refahı ve memnuniyetini artırma amacı taşımaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.