Cumhurbaşkanı Erdoğan seyyanen zam müjdesi verecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan seyyanen zam müjdesi verecek mi?
Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanırken cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emekli vatandaşlar için seyyanen zam müjdesi vereceği iddia edildi… İşte detaylar

31 mart seçimlerine günler kala bugün yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir artan hayat pahalılığı karşısında alım gücü azalan emekliler hükümetten zam talep ediyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan seyyanen zam müjdesi verecek mi?

Bugün ortaya atılan bir iddiaya göre cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki günlerde emekli maaşlarına Seyyanen zam müjdesi verecek.

Gazeteci Turhan bozkurt, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 23 Mart tarihinde emeklilere seyyanen 5000 TL zam verileceğini söyledi.

İşte Turhan bozkurt‘un paylaşımı:

img-9598.png

Öte yandan milyonlarca emekli ocak ayında maaşlarına %50 oranında zam almıştı. bakalım iddia edildiği gibi emekli vatandaş yerel seçim öncesinde bir zam daha alacak mı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.