2024 KPSS Önlisans sınav giriş belgeleri görüntülemeye açıldı!

2024 KPSS Önlisans sınav giriş belgeleri görüntülemeye açıldı!
 Yazar / MEB Hocam
2024 KPSS önlisans sınavına girecek olanlar için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. 1 Eylül tarihinde uygulanacak sınavın sınav giriş belgeleri nasıl alınır? İşte ayrıntılar

2024 KPSS önlisans sınavına girecek adaylar için beklenen gün geldi. 1 Eylül'de uygulanacak sınava son 8 gün kala sınav giriş yerleri paylaşıldı. Adayların hangi okulda, hangi sınıfta ve hangi sırada sınava gireceklerine dair detaylı bilgilere yer verildi.

KPSS önlisans sınavına girecek adayların yer bilgisini gösteren belge 22 Ağustos saat 15.15 itibariyle görüntülenebilecek. Adaylar T.C kimlik numarası ve aday şifresini kullanarak sistem üzerinden sorgulama yapabilecek.

2024 KPSS önlisans sınav giriş belgesi çıktısını almak isteyenler osym.gov.tr adresi içerisinde yer alan KPSS ön lisans sınav giriş belgesi adımını takip ederek şifre ile belgeye ulaşabilecek.

ÖSYM ayrıca internet sitesi üzerinden adaylara seslenerek 1 Eylül günü uygulanacak olan sınav için adayların saat 10.00'dan sonra sınav binasına alınmayacağını hatırlattı.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:ÖSYM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum