Uzman Olmayan Öğretmenlerin Temmuz Maaşları Belli Oldu!

Uzman Olmayan Öğretmenlerin Temmuz Maaşları Belli Oldu!
Hazine Bakanlığı temmuz memur maaş katsayılarını Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi olan KBS sistemine işledi. Böylelikle uzman olmayan öğretmenlerin temmuz maaşları belli oldu. İşte net tutar..

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi olan KBS sisteminde memur maaşlarını yüzde 17,55 zamlı olarak güncelledi.

KBS sistemi üzerinden maaş katsayılarının yüzde17,55 olarak hesaplanmasından sonra uzman olmayan öğretmenlerin temmuz maaşları belli oldu.

Uzman Olmayan Öğretmenlerin Temmuz Maaşları Belli Oldu

Girilen güncel zamlı maaş katsayılarına göre uzman olmayan 7 /3 de olan bir öğretmene Temmuz ayında yatacak maaş 15 bin 426 TL olacak. Bu tutar üzerine 8 bin 77 lira seyyanen zammın eklenmesiyle birlikte evli 1 çocuğu olan eşi çalışan uzman olmayan sendikasız 7/3 bir öğretmene 23 bin 550 TL maaş yatmış olacak..

Seyyanen zam ne zaman ödenecek ?

Öte yandan memur maaşlarına yapılacak olan 8 bin 77 lira seyyanen zam oranı ise ilgili yasa henüz meclis genel kurulundan geçip, Erdoğan'ın onayına sunulmadığı için 15 Temmuz maaşlarına yansımadı. 8 bin 77 lira seyyanen zammın 20 temmuz tarihinden sonra memurlara ek bordro düzenlenerek ödenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.