Üniversite mazeret kayıtları online mı yoksa yüzyüze mi olacak?

Üniversite mazeret kayıtları online mı yoksa yüzyüze mi olacak?
 Yazar / MEB Hocam
Sınavına giren ve sınav sonucu ile herhangi bir üniversitenin öğretim programına kayıt hakkı kazanan öğrencilere yeni bir müjde verildi. YÖK Başkanı o müjde de ne söyledi? Başvurular online mı yüzyüze mi olacak?

YÖK Başkanı Erol Özvar sosyal medya hesabı üzerinden üniversite kayıtlarının sona ereceği gün üniversiteli öğrencilere seslenerek müjdeyi verdi. Herhangi bir mazeretten kaynaklı olarak kurum başvurusunda bulunamayan kaydını yaptıramayan öğrencilere ek süre verilmesine karar verildi.

Konuyla ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Özvar, “Üniversite kaydını herhangi bir nedenle yaptıramayan adaylarımıza mazeret hakkı tanıdık” ifadesini kullandı.

Normal şartlarda dün sona eren yüz yüze kayıt sürecini kaçıran adaylara verilen ek süre 26 Ağustos tarihinde başlayacak. Online kayıt ekranı açılmayacak. İlgili üniversiteye giderek yüz yüze kayıt imkanı sunulacak. Öğrenciler 26 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında işlem yapılabilecek.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:YÖK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.