Son Dakika! ÖSYM' de sistem kesintisi devam ediyor mu? Ne zaman sona erecek?

Son Dakika! ÖSYM' de sistem kesintisi devam ediyor mu? Ne zaman sona erecek?
 Yazar / MEB Hocam
Kurumsal işlemlerin ve güncel sınavların düzenli olarak takip edilebildiği sınav başvurularının yapıldığı ve başvuru ücretlerinin yatırıldığı ÖSYM'nin resmi internet sitesinde kesinti devam edecek mi? İşte ayrıntılar

ÖSYM Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyurular başlığı altında bir bilgi paylaşmıştı. Dün akşam saatlerinde yapılan bu paylaşımda ÖSYM'nin Bilişim altyapısında oluşan bir güncelleme nedeniyle işlemlerde aksaklık yaşanabileceği bilgisine yer verilmişti. Özellikle LGS nakil başvuru sürecinin devam ettiği bu günlerde işlem yapmak isteyen pek çok aday siteye ulaşmakta zorluk yaşadı.,

ÖSYM konu ile ilgili 4 Ağustos tarihinde bir duyuru paylaştı. ÖSYM'nin Bilişim altyapısının bakım çalışması altında olduğu ifadesinin yer aldığı o paylaşımda çalışmaların ne zaman sona ereceği de belli oldu.

ÖSYM Bakım Çalışması Sona Erdi mi?

“Adaylara ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur” diyerek duyuru metninde ÖSYM Başkanlığı şu açıklamayı yaptı:

“5 Ağustos 2024 tarihinde saat 00.30'dan 5 Ağustos 2024 tarihi saat 08.00'a kadar Bilişim altyapımızda gerçekleştirilecek planlı bakımı çalışması nedeniyle başkanlığımızın internet sitesi üzerinden sunmuş olduğu hizmetlerde kesintiler yaşanabilecektir.”

Bu demek oluyor ki; bu sabah saatleri itibariyle bakım çalışmaları tamamlandı. LGS nakil işlemleri başta olmak üzere son dakika duyurusu ile ÖSYM'nin sitesinden paylaşılan başvuru tercih işlemleri, sonuç bilgisi veya ücret yatırma ile ilgili tüm hizmetlerden kesintisiz olarak faydalanılabilecek.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.