Pazartesi Günü Hangi Kurumlar Açık? Hangileri Kapalı? Bankalar, Belediyeler, Noterler, Ptt...

Pazartesi Günü Hangi Kurumlar Açık? Hangileri Kapalı? Bankalar, Belediyeler, Noterler, Ptt...
5 Nisan Cuma günü okulların tatil olması sebebiyle öğrenciler ve öğretmenler resmen bayram tatiline girmiş bulunmaktalar. Peki pazartesi günü hangi kurumlar tatil, hangileri mesai başında olacaklar? Kurumlar ne zaman tatile girecekler?

Okullarda pazartesi günü ders işlenmeyecektir. Dolayısıyla öğretmenler de izinlidir. Ancak okul yöneticisi olarak görev yapan müdür ve müdür yardımcıları pazartesi günü mesai yapacaklardır. Ancak hizmetlerin aksamaması kaydıyla kurumlarda müdürler tarafından belirlenecek olan bir personelle okulların açık kalması yeterlidir.

bayramda-acik-olan-kurumlar.jpg

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, vergi daireleri, belediyeler de dahil olmak üzere tüm devlet daireleri birimlerde en az sayıda işlerin yürümesinde aksaklık yaşanmayacak şekilde personel bulundurmak kaydıyla hizmet vermeye devam edeceklerdir?

Bankalar ve noterler de dahil olmak üzere tüm kurumlar pazartesi günü hizmet vermeye devam edeceklerdir. Kurumlar sadece bayramda faaliyette olmayacaktır.

bayramda-acik-olan-kurumlar-2.jpg

Özel bankalar da bayrama kadar müşterilerine hizmet vermeye devam edeceklerdir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.