O illerde bayramda denize girmek yasak

O illerde bayramda denize girmek yasak
Vatandaşların yaz mevsiminde en çok özlem duydukları şeylerden biri de denizde yüzmektir. Ancak büyük şehirlerden tatil beldelerine giden vatandaşlarımız serinleyelim derken maalesef canlarından oluyorlar. İşte bu sebepten üç ilimizde denize girmek yasaklandı.

Özellikle büyük şehirlerden gelip dalgalı denizde yüzme tecrübesi olmayan ve yüzme bilmeyen vatandaşlar maalesef tatil beldelerine geldiklerinde fizik kurallarını hiçe sayarak denize girmekteler.

Her sene bu sebepten dolayı onlarca vatandaş canından oluyor. Bu durum yaz tatilinde sahillerimizi kedere boğan anlara sebep olmakta. Tüm bunlardan dolayı yüksek süratli rüzgarın neden olduğu dalgalı denizlere sahip olan Sakarya, Düzce ve Sinop illerinde denize girmek Kurban Bayramının 1. günü yani 16 Haziran tarihinde yasaklandı.

Tüm vatandaşların söz konusu yasaklara riayet etmeleri mutlu bir bayram geçirmemiz için elzemdir. Bütün vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyoruz.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.